Onderzoekscentrum
human capital scan
Wetenschappelijk DNA
Balencio is het hoogtepunt van talrijke wetenschappelijke onderzoeken die binnen de Katholieke Universiteit van Louvain-La-Neuve zijn geïnitieerd. Het nieuwste product van Balencio brengt sinds 2016 innovatieve digitale toepassingen op de markt.
Internationale expertise
Ons wetenschappelijk onderzoek wordt begeleid door een comité van deskundigen onder leiding van professor Jacques Grégoire. Er is een vruchtbare samenwerking met de universiteiten van Paris Sud, Tilburg, Bourgogne Franche Comté en Gent tot stand gekomen.
Strenge wetenschappelijke validatie
Balencio staat onder wetenschappelijk toezicht van onze academische validatiecommissie. De methodologie wordt onderworpen aan uitgebreide psychometrische validatieanalyses (PCA, Bartlett sfericiteitstests, Keyser-Meyer-Olkin bemonsteringstoetsing, Cronbach Alpha, etc.).
Een innovatief multifactorieel model
Balencio meet de positieve en negatieve factoren die van invloed zijn op het evenwicht van het menselijk kapitaal in organisaties. Het is gebaseerd op een model met 5 belangrijke risicofactoren, 29 subfactoren en 5 specifieke impactmaatregelen.
Getuigenissen
Wat klanten van Balencio vinden
logo atradius
Yvan Leclercq
Atradius
Senior Manager HR Atradius

Atradius heeft altijd veel aandacht gehad voor zijn menselijk kapitaal. Daarom wilden we met Bright Link werken. Alles verliep heel vlot en we zijn erg blij met deze samenwerking. Als HR-afdeling hebben we toegang tot essentiële gegevens over de toestand van het menselijk kapitaal binnen onze structuur, waardoor we constructieve stappen kunnen zetten om ons intern beleid te verbeteren. Het is een win-win situatie voor iedereen !