Risicoanalyse

Het in kaart brengen van de risico’s van het menselijk kapitaal is vaak de eerste stap in de overgang naar de managementmodus. Deze 360°-mapping brengt in één enkel dashboard alle risico’s en opportuniteiten in kaart die verband houden met het dagelijks beheer van uw medewerkers.

human capital scan
employment experience
Individuele interface
Door uw medewerkers proactief te ondersteunen en hen bewust te maken van het belang van het behoud van hun energie, vermindert u het ziekteverzuim en verbetert u hun veerkracht. Elke medewerker heeft toegang tot zijn of haar eigen actieplan en specifieke middelen.
Institutionele interface

Op basis van de geconsolideerde resultaten stelt u uw actieplannen op dankzij gegevens met een hoge toegevoegde waarde en dit in functie van de betrokken omvang, de impact in de teams en de geïdentificeerde onderliggende oorzaken. U heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week onbeperkt toegang tot het dashboard en de gegevensanalyse.

human capital scan
Getuigenissen
Wat klanten van Balencio vinden
logo belfius
Laurence Maes
Belfius
Head of Social Relations & Reward
Het welzijn van de medewerkers behoort bij Belfius tot de kern van het HR-beleid. In het kader van ons programma wellbeing@belfius hebben wij in 2018 een beroep gedaan op Brightlink en zijn Preventing Burnout Test (PBT) om ons meer inzicht te verschaffen in de risico’s op het vlak van burn-out.
In 2019 ontwikkelde Brightlink op ons verzoek een doelgerichte enquête die het ons mogelijk maakte om meer inzicht te krijgen in bepaalde specifieke stressfactoren (die in 2018 werden geïdentificeerd) zodat wij ons welzijnsbeleid optimaal kunnen afstellen en zo de gepaste initiatieven nemen.
En ook dit jaar stelde Brightlink, luisterend naar onze specifieke behoeften, een creatief en modern antwoord inzake veerkracht voor door extra elementen met betrekking tot de actuele gebeurtenissen te verwerken (impact van de Covid-19 lockdown en van het structureel telewerk op het energieniveau van de medewerkers).
Sinds het begin van onze samenwerking heeft Brightlink bewezen een professionele, dynamische en betrouwbare partner te zijn die ons bijstaat en adviseert tijdens het hele proces.