Waarom Balencio ?

Een innovatieve oplossing
Platform voor risicobeheer van menselijk kapitaal

Onze interface stelt u in staat om uitdagingen aan te gaan zoals het verminderen van het absenteïsme en de exorbitante kosten ervan, het verbeteren van de inzet, het verzoenen van prestaties met het welzijn van uw werknemers en het promoten van uw imago als een maatschappelijk verantwoorde onderneming.

HET BEHEERSEN VAN DE HENDELS VAN DE PRODUCTIVITEIT
VERBETERING VAN HET BEHOUD VAN TALENT
RISICO’S IN KAART BRENGEN
VERZUIM VERMINDEREN
Klanttevredenheid
0%
Kwaliteit van de verslagen
0%
Gebruiksgemak
0%
Getuigenissen
Wat klanten van Balencio vinden
logo belfius
Laurence Maes
Belfius
Head of Social Relations & Reward
Het welzijn van de medewerkers behoort bij Belfius tot de kern van het HR-beleid. In het kader van ons programma wellbeing@belfius hebben wij in 2018 een beroep gedaan op Brightlink en zijn Preventing Burnout Test (PBT) om ons meer inzicht te verschaffen in de risico’s op het vlak van burn-out.
In 2019 ontwikkelde Brightlink op ons verzoek een doelgerichte enquête die het ons mogelijk maakte om meer inzicht te krijgen in bepaalde specifieke stressfactoren (die in 2018 werden geïdentificeerd) zodat wij ons welzijnsbeleid optimaal kunnen afstellen en zo de gepaste initiatieven nemen.
En ook dit jaar stelde Brightlink, luisterend naar onze specifieke behoeften, een creatief en modern antwoord inzake veerkracht voor door extra elementen met betrekking tot de actuele gebeurtenissen te verwerken (impact van de Covid-19 lockdown en van het structureel telewerk op het energieniveau van de medewerkers).
Sinds het begin van onze samenwerking heeft Brightlink bewezen een professionele, dynamische en betrouwbare partner te zijn die ons bijstaat en adviseert tijdens het hele proces.