Risico’s in kaart brengen
Jouw uitdaging
Veel bedrijven nemen HR-beslissingen zonder objectieve gegevens over de werkelijke risico's voor hun menselijk kapitaal. Een fase van identificatie van deze risico's is essentieel om beter op deze risico's te kunnen anticiperen.
Onze aanpak
Met Balencio kunt u in één klik de kritische risico's in uw organisatie visualiseren. Ons platform past zich perfect aan het organigram van uw organisatie aan en laat u toe om voor elk ingegeven socio-demografisch criterium een analyse te laten uitvoeren. Zo kent u de risico's en de verschillende verwachtingen van elke afdeling, elk managementniveau, enz.
De resultaten
De rapportering wordt aangepast aan de behoeften van de verschillende spelers in het risicobeheer, volgens hun specifieke invalshoek en rol.
Als besluitvormers sturen de resultaten uw strategische beslissingen aan en identificeert u de te nemen preventieve acties. De gegevens worden in de loop van de tijd vergeleken om het effect van de genomen initiatieven te meten en zo een cyclus van voortdurende verbetering te creëren.
Getuigenissen
Wat klanten van Balencio vinden
nexum-300
Luc De Jaeger
Nexum
Oprichtende Partner

Het Balencio-platform heeft ons geholpen om de risico’s in verband met ons menselijk kapitaal in kaart te brengen en om nauwkeurig te bepalen welke acties op korte en middellange termijn moeten worden uitgevoerd. Het individuele rapport stelde elke werknemer in staat om op zijn eigen persoonlijke middelen te reageren. Deze combinatie, medewerker & bedrijf, maakt het mogelijk om snelle en effectieve langetermijnresultaten te behalen.