Verbeter de retentie van uw talenten
UW UITDAGING
Bedrijven geven enorme budgetten uit om talenten aan te trekken. Maar hoe behoud je ze? Het verlies van talenten heeft meestal gevolgen voor de gehele organisatie: sommige strategische projecten lopen vertraging op en er ontstaan aanzienlijke kosten voor de werving en opleiding van de nieuwkomer.
Onze aanpak
Retentiebeheer is een integraal onderdeel van het Balencio-platform. Door onze proactieve aanpak bent u in staat om uw menselijk kapitaal beter te managen en zo vooraf mogelijke redenen voor vertrek te identificeren.
De resultaten
Onze gegevens met een hoge toegevoegde waarde stellen de Learning & Development afdeling in staat om hun opleidingscatalogus aan te passen aan de reële behoeften van de medewerkers en HR-afdelingen om hun investeringen te controleren.
Getuigenissen
Wat klanten van Balencio vinden
logo air liquide
Geraldine Claessens
Air Liquide Benelux Industries
HR Business Partner IM Operations

Bij Air Liquide is een van de belangrijkste missies het anticiperen op veranderingen en het helpen ontwikkelen van de organisatie om aan de toekomstige ambities te voldoen. Aangezien het milieu zich in een snel tempo ontwikkelt, is regelmatige monitoring essentieel. De door Brightlink uitgevoerde mapping stelde ons dus in staat om onszelf de juiste vragen te stellen en onthulde zo gebieden voor ontwikkeling. Vandaag zijn er werkgroepen gelanceerd die ons in staat stellen om dieper in te gaan, met meer precieze informatie, op belangrijke onderwerpen zoals hyperverbindingen, …

Dank je wel Balencio!