Verzuim verminderen
Jouw uitdaging
Naar schatting wordt nu 40 tot 60% van de verzuimdagen veroorzaakt door stress. Het ziekteverzuim heeft een grote invloed op de manier waarop het bedrijf werkt, met een overbelasting van het werk voor andere medewerkers, problemen met de operationele planning en een stijging van de turnover. Al deze elementen leiden ook tot een afname van de klanttevredenheid.
Onze aanpak
Onze aanpak is voorspellend omdat het HR-afdelingen en managementcommissies voorziet van de oorzaken van verzuim in uw organisatie. Bovendien kunt u met de mate van granulariteit de specifieke problemen van elk van uw afdelingen of functiecategorieën identificeren.
De resultaten
Dankzij onze 360°-visie kunt u de verschillende onderwerpen op een constructieve en interactieve manier met uw medewerkers bespreken. Een vermindering van 5% van uw totale ziekteverzuim kan, afhankelijk van uw grootte, een besparing van enkele honderdduizenden euro's opleveren. Bereken uw besparing met behulp van onze ROI-tool.
Getuigenissen
Wat klanten van Balencio vinden
logo nyrstar
Bart Ulenaers
Nyrstar
DRH

Bright Link heeft een erg goede tool ter beschikking om de psycho-sociale risico’s van uw onderneming in kaart te brengen, dat bovendien gekoppeld is met het opsporen van mogelijke burn-outs. Extra meerwaarde is dat elke medewerker een gepersonaliseerd rapport ontvangt. Niet allen de tool is dus erg bruikbaar ook het actief meedenken van Bright Link in het hele opzetprorces is super !